Bistro Masa Nerede Kullanılır? Bistro masalar en çok küçük servis masası olarak kullanılır. Kahvaltı, öğle yemeği veya atıştırmalık gibi küçük öğünler için mükemmeldirler. İşletmenizde veya evinizce sıradan normal ebatlarda cafe masaları için daha az yeriniz varsa, kokteyl masası modelleri sizin için harika bir çözüm, dış mekan da evinizin yada cafenizin bahçesinde havuz kenarında kullanıma uygun özel üretim bar masası modelleride bulunmaktadır.

Bistro masaların kullanım alanları son derece geniştir. Yaygın olarak bistro masaların görüldüğü yerler arasında barlardan söz etmek mümkündür. Özellikle atıştırarak geçirmek amacıyla tasarlanmış olan mekanlarda bistro masalar kullanılır. Bistro masa kullanım alanları bunların dışında restoran ve kafelerde bu masalara rastlama ihtimali yüksektir.

Bistro masaların taşınmasının ve kurulmasının kolay olması, kolay şekilde sevk edilebilir olması, açık hava aktivitelerinde de bu masaların yer almasını sağlamaktadır. Bu tarz yerlerde kullanılacak olan bistro masa ürünlerinin açılıp kapanabilir nitelikte olmasına dikkat edilmelidir. Yuvarlık bistro masa modelleri, ticari işletmelerin yanı sıra evlerde de bistro masaların kullanımı on dönemlerde yaygın bir hal almaya başlamıştır.

Bistro Masa Kullanım Alanları

Bistro masa kullanım alanları genel olarak bakıldığında fuar alanlarında, kafeteryalarda, barlarda, kafelerde, kokteyllerde, otel lobileri, gece kulupleri, açık hava düğünleri, organizasyonlarda, stüdyo dairelerde gibi daha birçok yerde kullanımı bulunmaktadır. Bistro masalar hem kullanışlı olması hem de dekoratif olmasıyla ön plana çıkıyor. Bu nedenlerden dolayı organizasyon açılış, etkinlik ve bistro masa kiralama firmaları tarafından oldukça rağbet görmektedir. Basit ve sade tasarımı olan bistro masalar, farklı kullanım amaçlarına uygun olarak üretimi yapılan çok sayıda bistro masa modelleri bulmak mümkündür.

Bistro Masa Seçimi Nasıl Yapılır?

Bistro masaların kullanımının bu denli yaygın olması, bu tarz ürünleri seçerken bazı hususları göz önünde bulundurmayı da beraberinde getirir. Her şeyden önce bistro masaların hangi malzemelerden üretildiğine de dikkat edilmesi gereklidir ve bistro masa ölçüleri konusunda özel tasarım yaptırabilir veya standart ölçülerden yardım alabilirsiniz. Hem uzun seneler boyunca sorunsuz şekilde kullanabilmek ve daha güzel tasarıma sahip olan bir masa alabilmek için malzeme seçimi önemlidir.

Ticari alanlar dışında evlerde kullanılacağı zaman açılıp genişleyen katlanabilir bistro masa modellerinden tercih etmek avantajlıdır. Bistro masa seçimi nasıl yapılır konusunda masa boyunun ayarlanabilir olması, sabit olması, paşlanmaz çelik veya alüminyum olması, ahşaptan yapılması gibi birçok özellik son derece avantajlıdır.

Bistro Masa Fiyatları

Bistro masa alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer hususta sizin ihtiyaçlarınıza yönelik doğru masayı seçmektir, kullanılan materyala göre bistro masa modelleri farklılık göstermektedir, Sizlerin ihtiyaçlarına yönelik uygun fiyatlı ve ucuz bistro masa modellerimizde bulunmaktadır. Güncel bistro masa fiyatları konusunda net bir rakamdan söz etmek mümkün değildir. Farklı modellerde ve farklı malzemelerden üretilen bistro modelleri geniş bir fiyat yelpazesi üzerinden müşterilere sunulmaktadır. İmalatçı olan firmamız toptan ve perakende olarak satış yapmaktadır. Güncel ve uygun kokteyl masası modelleri için bistromasa.com.tr sitemiz üzerinden yada whatsapp destek hattından bizlere ulaşabilirsiniz alanında uzman ekibimiz sizlere uygun masa modelini seçme konusunda destek olacaktır.